McBride en Ieperse Milieuraad lanceren ‘NATURE AT WORK’

NATURE AT WORK is een initiatief van de Ieperse Milieuraad. Het doel is om restgronden op de Ieperse bedrijventerreinen natuurvriendelijk in te richten en te onderhouden. Eerst wil de Milieuraad enkele ‘goede voorbeelden’ realiseren, daarna krijgt iedereen de kans om mee te werken.

McBride is het eerste ‘goede voorbeeld’: op de terreinen van McBride wordt maar liefst plaats gemaakt voor 10.000 vierkante meter tijdelijke natuur. Deels worden bloemenrijke hooilandjes ingericht, deels een brede houtkant en een haag aangeplant.

Zaterdag 15 maart worden de brede houtkant en de haag aangeplant door vrijwillige medewerkers van McBride en hun gezin, geholpen door leden van de Milieuraad.

Plantdag_affichePersmoment om 15u00.
Carlo Dumon, HSE Coördinator van McBride Ieper en de initiatiefnemers van de Ieperse Milieuraad (Rudy Claeys, Valentijn Despeghel, Lieven Stubbe, Danny Venus) zullen u ter plaatse het project toelichten. Er kunnen ook beelden worden gemaakt van het aanplanten door vrijwilligers en hun gezin.

LET OP! Om veiligheidsredenen is de site McBride niet vrij toegankelijk.
Afspraak om 15u00 aan de hoofdingang van McBride Household, Paddevijverstraat 49, Ieper. Link naar locatie op Google Maps: https://goo.gl/maps/Y374y

 

Meer info?
Carlo Dumon, HSE Coördinator, McBride Ieper
carlo.dumon@mcbride.eu, 0479 69 93 61

Danny Venus, voor de Ieperse Milieuraad
danny@otwee.be, 0494 45 08 48

 

, , ,

Geen reacties mogelijk.